Hjemmesydd kjole!

For noen dager siden la jeg ut dette innlegget, hvor jeg spurte om noen kunne se hva det var jeg prøvde å lage. Og nå skal dere få svare. Beklager at dette blir et skryteinnlegg, men ble så fornøyd med resultatet at jeg gleder meg til å vise det fram.

Jeg har knapt sittet bak en symaskin siden håndarbeidstimene på ungdomsskolen, men da jeg kommer over denne oppskriften på bloggen til Speiltvillingene, måtte jeg bare prøve. Allerede dagen etter at jeg fant oppskrifta, var jeg en tur på Stoff&Stil for å finne noe pasende stoff å sy av, og for noen dager siden var kjolen ferdig. Jeg ser selv at det er mye som er feil og som ikke stemmer, men at det i det hele tatt ble en kjole (og ikke en symaskin i tusen småbiter…) er jeg veldig fornøyd med. Måtte selvfølgelig lage et matchende hårbånd.

134

135

Kjolen var lettere å sy enn jeg hadde trodd. Det jeg brukte mest tid på var egentlig å sette i stand symaskina mi (som jeg ikke har manualen til lenger og derfor skjønner svært lite av), og å få i trykknappene. Det hadde jeg aldri prøvd før, og jeg ødela 4 stykker før jeg forstod hvordan jeg skulle gjøre det. Men øvelse gjør mester, og nå er delene til kjole nummer to allerede klippet ut og er klare til å sys sammen!
132133

Det var ikke barebare å få tatt bilder av frøkna i kjolen, og den var allerede blitt skitten før jeg rakk å finne fram kameraet. Og Miriam, som aldri har hatt en smokk i munnen, skulle absolutt ha den med på bildene. Flere bilder er å finne på min instagram: monicabj92136Hva synes du om kjolen? Blir veldig glad for en kommentar til innlegget!

 

7 Comments:

 1. wow! Du er god, skulle ønske jeg hadde tolmodighet til sånt..:-)

 2. Øvelse gjør mester, vet du.
  Kanskje vi må se etter en bruksanvisning for maskinen en dag…
  Gleder oss til å se dere – og se kjolen live 🙂

 3. Takk takk =) Ser selv at det er en del skjønnhetsfeil her,men øvelse gjør mester =)

 4. Tror vi må det… Vil jo gjerne blir flink på symaskin =) Bare noen dager igjen til vi ses.

 5. Kjolen ble jo kjempe fin! Nå kan du lage den i flere forskjellige farger også.
  Gabriel 4 år: «Åhhh, for ei søt jente!»

 6. Å så skjønt av vesle Gabriel da =)
  Takk takk, jeg har allerede funnet stff i andre farger, er litt stas å sy litt kjoler og slik selv synes jeg =)

 7. Såå nydelig kjole og jente ^^, Jeg har jo sett bilde på IG, helt nydelig, rett og slett 😀

  Tusen takk for den superhyggelige kommentaren på facebook. Ingenting varmer mer enn gode ord, for ikke å snakke om å få se et slik resultat av fremgangsmåten på kjolen!

  Tusen takk :D<3 Ha en fantastisk kveld!

  Klem fra Stine

Legg inn en kommentar