Årets julekjoler

Å finne julekjole er ikke barebare. Da jeg bodde i Brasil kjøpte jeg en julerød kjole, som ble brukt både den jula, og i fjor (da jeg var høygravid!), men i år så tenkte jeg at jeg måtte finne noe annet. Jeg kjøpte en lang rød kjole i sommer, men kanskje jeg må finne en litt mer praktisk, siden jula skal feires her og mye skal ordnes *tenke tenke*

I år skal jeg jo finne kjole til vesla også, og selv om jeg har leita «over alt», har jeg ikke funnet en sånn jeg ser for meg. Helt til plutselig svigerforeldrene mine hadde vært på en barnebutikk, og kjøpt «the dress»! Helt perfekt er den, akkurat slik jeg så det for meg – og vips – der slapp jeg å leite mer.

65Er ikke den kjolen skjønn? Jeg er i hvertfall helt betatt. Ikke nok med det, Simon var også med, og han kjøpte blå julekjole, som vil bli brukt på årets julefester, juletrefester og nyttårsaften. Den er jo bare helskjønn!

6364Kan ikke klage, når svigers finner den perfekte nyttårskjolen, og min mann (som har absolutt null interesse for klær!) finner den perfekte festkjolen til frøkna!

Legg inn en kommentar