DIY – julekrans av marshmallows!

Nå er jula her dere! For meg starter det den 23 desember, med jyletrepynting, mandel i grøten og avslapping med familie. Dagen i dag blir tilbragt hos mine svigerforeldre i Bø, hvor det blir fullt hus og grøtfest i ettermiddag!

Da jeg og mamma hadde «konfektverksted» for ei ukes tid siden, skulle vi egentlig pynte pepperkakehusa med marshmallows, men da jeg så de var gått ut på dato og ikke kunne spises, kunne jeg like gjerne lage dekorasjoner med dem. Tidligere i desember ko jeg over en side med gjør-det-selv-tips til jul, og nå fant jeg ut at jeg skule teste ut den ene.

111

Jeg brukte – 1/2 pose marshmallows – hobbylim – saks – penn – tynn papp (brukte en tom frokostblandingseske. Til pynt brukte jeg litt glitter og røde sløyfebånd.

112

Start med å tegne opp to sirkler på pappen som du klipper ut. Jeg målte bare etter to boller av ulik størrelse jeg fant i kjøkkenskapet.

113

Del deretter noen av marshmallowsene i to og noen i fire. Når du skal lime de på papplaten, bør du begynne å lime på de store først, deretter de i medium størrelse og så fylle på med de minste til slutt.

114Jeg fant noe glitter i hobbyskapet, så først tegner jeg noen dråper og tynne streker med limet, før jeg drysset glitteret over. Til slutt surret jeg litt rødt sløyfebånd rundt og knøyt ei sløyfe på toppen og vips – julekransen er ferdig!

115

 

Minner i samme slengen om giveawayen jeg har gående! Trekning på lørdag!

Legg inn en kommentar