Familiedag og akedag + trekning av giveaway

Har dere hatt ei fin jul så langt? Det har i hvert fall jeg! Tradisjonen tro, var det familiedag hos svigers 2. juledag. Med -10 grader ute, var det griling av pølser og aking i hagen på dagen og fyr i peisen og brettspill på kvelden.

37

På formiddagen reiste alle sammen ut i hagen, som har en laaaang bakke. Her kjørte alle akebrett, store som små, på bålet grilla vi pølser. Med -10 grader i lufta, var det greit å være rett utafor huset, for det ble i kaldeste laget etter en stund, og særlig for de minste. Lille frøkna vår fikk prøve akebrettet hun fikk til jul, og innpakka i ull og bobledress så hun ut til å kose seg på akebrettet. Jeg og niesa mi Thea fikk oss en artig tur på akebrettet hennes ned bakken, hvem som kosa seg mest veit jeg ikke, det hele endte i latterkrampe i bunnen.

36

35

På ettermiddagen var det klart for pakkeleiken. Vi hadde samme leiken i fjor, og da ble vi enige om at «neste år tar vi med noen gaver hver» for at ikke svigers skulle vite innholdet i alle pakkene. Det kom vi selvfølgelig på 1. juledag, og da var det ikke barebare å få tak i gaver. Så vi raska litt med oss det vi fant i huset, og fant resten på bensinstasjonen. Med tilsammen 30 gaver ble det likevel litt på alle, og etter litt bytting ble mitt og Simons resultat slik:

34 32Da vår svigerinne Johanne fyller år på nyttårsaften, tok vi feiringa på kvelden. Og svigermor (med bittelitt hjelp og bidrag) diska opp med 21 tapasretter. Tjueèn! Spiste omtrent til vi sprakk hele gjengen, utrolig godt var det. Johanne fikk bursdagsgaver, og utover kvelden ble det brettspillet Settlers med svogre og svigerinner. Jeg er takknemmelig for min fine familie!

33

38

I dag skal også vinneren av giveawayen fra fjerde søndag i advent trekkes. Det var utrolig nok bare tre som meldte seg på, og vinneren ble Lill-Anett. Gratulerer, du får en epost fra meg!

137

Legg inn en kommentar