Da vi sang jula inn

Tradisjoner på tradisjoner på tradisjoner.

Sånn er det når det er jul, og hvert år er det tradisjon at koret synger jula inn. Gruppa jeg synger med hører til på Elim, der min mann jobber, og sammen med ungdomsbandet «One Way» og ei anna sanggruppe sang vi jula inn.

23

Med ganske så full sal sang vi julesanger og julesalmer, og jeg og Simon spilte «O helga natt» og «Jul, jul, strålande jul» på fløyte/sopransaxofon og piano. Hvert år har vi pleid å invitere med oss noen vener ned or å høre, og i år var det Marius og Camilla som ble med. Camilla begynte å blogge for familieprat for ikke så lenge siden, og bloggen hennes kan dere se HER.25Musikkelskende Miriam Elise hadde ikke ro til å sitte stille, så hun var raskt framme på scena for å danse til musikken. Til slutt fikk hun sitte i stolen sin oppe på scenen sammen med de som opptrådte, for der hadde hun bedre oversikt! Særlig da jeg sang solo på «Mary, did you know?» og Simon spilte piano, for da så hun oss ikke.

26

Skjønningene mine! Ei lita ei som ble glad da pappa`n kom ned fra scena!24

Nå nærmer det seg nyttårsaften, og kvelden er under planlegging. Gleder meg stort til jentekveld og barnefri, tror det skal bli en super nyttårsaften.

Hva slags planer har du på nyttårsaften?

 

<div id=»5046AF3E-4F8A-4645-8553520DBFF8EB5D-8518CE13-C6EF-46D0-A154BB337BAFF2E1″></div>

 

Blogglistenhits

2 Comments:

  1. Så koselig med juletradisjoner. Jeg sang i kor da jeg var liten, og da sang vi alltid i kirka på julaften. Men det er lenge siden nå. Godt nytt år, til deg og dine. Håper 2015 blir et supert år.

  2. Så hyggelig kommentar 🙂 godt nyttår til deg også 🙂

Legg inn en kommentar