Velkommen 2015!

Håper dere har hatt en like fin jul og nyttår som vi har her! Vi er allerede to dager inn i det nye året, og nå skal de siste dagene av permisjonen min nytes, før jeg starter på skolen igjen mandag.

2014 har vært et fantastisk år. Med unntak av de 12 første dagene som var ventetid, har året flydd av gårde. 12 januar kom verdens vakreste jente til verden, og siden de har det gått slag i slag. Jeg er takknemmelig for å ha hatt muligheten til å tilbringe et helt år hjemme med snuppa! Nå er det pappans tur til å ha henne i et halvt år, mens jeg skal tilbake til studier. Jeg er litt spent på hvordan det blir å begynne på skolen når jeg har barn, og hun ikke skal i barnehage, men aller mest gleder jeg meg til å komme i gang igjen.

40I 2010 møtte jeg min mann, i 2011 forlovet vi oss, i 2012 gifta vi oss, i 2013 kjøpte vi hus og i 2014 ble Miriam Elise født! Jeg lurer på hva som kommer til å skje i 2015??

Jeg veit i hvertfall at de neste fem månedene er det mye spenndene som skjer rundt oss. Vi har tre vennepar som venter barn i løpet av den tiden og vi skal i hele tre bryllup! I løpet av våren skal vi også på kjærestetur til London, mens Miriam Elise skal tilbringe tid aleine hos besteforeldrene sine. Og en ting til. Jeg har INGEN nyttårsforsett. Jeg har derimot nyttårsFORTSETT! Jeg skal fortsette å prøve å være en god kone, mor, datter, venninne og student!

41

GODT NYTTÅR!

One Comment:

  1. Litt av et år du har hatt 😀 Blir spennende å se hva det nye året vil bringe for dere 🙂

Legg inn en kommentar