Siste dag i permisjon!

2014 har gått så utrolig fort! Siden jeg studerer ved HiT, har jeg hatt et helt års mammapermisjon, og allerede i mårra er det tilbake på skolebenken.

42

Da jeg startet på lærerstudiet høsten 2013, var jeg allerede tre måneder på veg med Miriam Elise, så da siste eksamen var ferdig i midten av desember, var det først ferie før jeg gikk over i permisjon. Snuppa kom litt tidlig, så første permisjonsdag var hun ute! I august startet jeg å jobbe igjen, i deltidsjobben jeg har hatt i 2,5 år, og før jul hadde jeg min siste vakt der.

43

Jeg har kosa meg maks dette året, og er såå glad for at det er så lang mammapermisjon som det er. Jeg og Miriam har kosa oss masse hjeme, vært i Dyreparken, på 4 leirer, utallige overnattingsturer til hennes besteforeldre, vi har vært i syden og gått på babysang.

44

Heldigvis trenger hun ikke å begynne i barnehage helt enda. Simon skal ha gradert pappaperm, så dette halve året blir skikkelig pappa-og-Miriam-tid. Kjenner det blir litt rart å ikke skulle få like mye tid som før med lille prinsessa mi, men samtidig skal det bli godt å komme tilbake på skolen, begynne å studere og ha flere rundt meg på samme alder. Jeg kommer inn midt i et skoleår, og kjenner ikke elevene som går det, så det blir spennende.

Tvi tvi, i mårra braker det løs!

45
Blogglistenhits

6 Comments:

  1. Blir godt med hverdag igjen her også kjenner jeg. Jeg går ikke på skole da (er hjemmeværende), men de ekstra timene alene (eller iallfall alene med miniputt) her hjemme skal taes vare på og nytes til fulle. Nytt år, med nye muligheter. Pust inn, pust ut…

  2. Lykke til i studentlivet igjen; -)

  3. Takk takk =)

  4. Er noe med det, å få noe tid aleine også =) Kjenner det er godt å være tilbake i hverdagen igjen =)

  5. enfamilieeninntekt

    Lykke til når du skal tilbake til skolebenken.

  6. Takk takk =)

Legg inn en kommentar