Back to school!

To dager av første uke i 2015 har allerede gått, og jeg er tilbake på skolebenken. Det er en overgang, men det er deilig også. Søndag ble bøker funnet fram, niste smurt og veska pakka, og jeg var sååå spent da jeg gikk inn i klasserommet mandag. Ny klasse, nye fag! Dette halvåret skal jeg ha botanikk, fysikk, teknologi og design, kjemi 2, verdensrommet, humanbiologi, vær og klima, geologi og miljø i tillegg til pedagogikk.

IMG_2492

Jeg har alltid trivdes på skolen, og selv om det nok blir veldig hardt etter hvert, er det godt å være tilbake for å lære og studere. Om ikke mange uker er det fire ukers praksis også, og jeg gleder med masse! Ikke minst føles det bra å møte folk på min egen alder igjen, det har vært mye baby, barseltreff, babysang og andre babyting det siste året.

IMG_2508Det aller aller beste med at jeg er vekk noen timer på dagen, er å komme hjem igjen til verdens vakreste jente!

 

2 Comments:

  1. Förstår det, finns ingen större kärlek än den för sina barn <3

  2. Det er helt sant!

Legg inn en kommentar