Når det stormer ute…

… gjør man det så koselig som mulig inne. Altså, det stormer ikke skikkelig, men det regner og blåser ganske godt. Jeg fant en bildeserie fra Kragerø sentrum på nettsiden til lokalavisa, og vannet har steget voldsomt i dag! Bildeserien kan du se her.

I dag har vi sjaua og styra, så nå kan vi sette oss ned og slappe av med god samvittighet. Huset er rent og pent, kveldskosen klar og Miriam Elise er lagt. I dag har vi stått sammen på kjøkkenet og laga mange, mange vårruller, så dette blir lørdagskosen i kveld:

50

Det er så godt å sitte inne når vinden uler ute! Vi har ikke kommunalt vann, men borevann drevet av elektrisk pumpe, så skulle strømmen gå i kveld, mister vi vannet også. Så da har jeg fyllt opp noen flasker med vann, og tent lys rundt om i huset.

51

I kveld skal vi bare slappe av og kose oss. Vi fikk et brettspill til jul kalt Word Fight, og der kan man være bare to, så det blir moro å prøve ut. Forberedelsene til neste helgs bursdag er også i gang, så pikekyss-krukken jeg fikk til jul er fyllt opp. Så spørs det bare om det er noen igjen når lørdagen kommer…

52

Legg inn en kommentar