Vi har en ettåring i hus!

I DAG FYLLER MIRIAM ELISE ETT ÅR!

Jeg kan ikke tro at det er et helt år siden verdens vakreste lille jente ble født. Den lykkeligste dagen i mitt liv, ute tvil! Et år siden babyshoweren ble avlyst fordi jeg ble innlagt på sjukehuset, og bare noen timer seinere var vesla ute. For et øyeblikk! Ei perfekt lita jente, så sjarmerende, så vakker, rett og slett perfekt. Flere uker før tiden, men fortsatt 3280 g og 49cm, med langt, svart hår.

55Hun sjarmerte alle og en hver, og både besteforeldre og oldeforeldre smeltet helt da de fikk se henne for første gang. Sterk i kroppen og nysgjerrig som bare det, skulle få med seg alt. Sov godt om natta, spiste godt, og ble fort større.  Hun ble raskt vant til mennesker, og var på sin første leir allerede 5 uker gammel! Mamma og pappas stolthet, og da som nå ønsker vi å vise hele verden hvilken fantastisk jente vi har fått!

57

Den 18.05.14 holdt vi barnevelsignelse og fest for Miriam Elise. Familie og venner tok turen for å feire prinsessa. Midtpunktet selv sov stort sett hele dagen, og nøt oppmerksomheten fra alle rundt seg. Innlegg om barnevelsignelse er det første jeg delte på denne bloggen, og vil du se litt bilder finner du det her (festen og kakene), her (pynten) og her (sko-dekorasjon).

56

Tidlig ute med det meste, reiste seg tidlig, lærte å si «mamma» og noen andre ord ganske tidlig og nå stabber hun rundt og peker og klapper. For ikke å glemme dansinga! Miriam hadde ikke først reist seg, før «Elvis-knekken» i kneet og dansinga kom. Mer musikkinteressert enn mange, og skal helst ha egen mikrofon på korøvelsene og «spiller» gjerne både på gitar og piano om ho får lov.

57

Tenk at det går ann å elske noen så høyt! Jeg er så glad i Miriam Elise`n min, verdens vakreste, skjønneste, snilleste, godeste, beste, mest sjarmerende lille jente. Gratulerer med dagen jenta mi!

Blogglistenhits

2 Comments:

  1. Gratulerer så mye med dagen til fine Miriam Elise og de stolte foreldrene 🙂 Hurra! Håper de neste årene blir like gode 🙂 Klem!

  2. Takk takk =) Vi er veldig stolte, og gleder oss til feiringa på lørdag =)

Legg inn en kommentar