Familiebursdag – Miriam Elise 1 år!

For en dag det har vært! Vi har vært hele 16 strykker her hjemme i stua for å feire at verdens vakreste lille jente har fyllt ett år. Huset ble pynta, tacoen ble laget, kaker ble bakt og vi pyntet oss. Det er jo tross alt Miriam Elises første bursdag. Både tanter, onkler, søskenbarn, besteforeldre og oldeforeldre møtte opp, og sammen hadde vi noen flotte timer med skravling, god mat, leiking og ikke minst gaveåpning.

93

Jeg har rett og slett så mange bilder jeg ønsker å vise dere, at jeg deler opp innlegget i flere. Kakebordet og gavene kommer derfor i et senere innlegg. Jeg hadde ikke planer om å styre og stresse med å ordne til feiring, og selv om det ikke ble noe stress, ble det ganske mye ordning her. Spisestua ble pynta med ballonger, vimpelrekker, bilder fra Miriam Elises første år og levende lys.

77

78

Bordpynten bestod av rosa tyll som løper, kroneformede telysholdere, falske blomster og hjemmelaga babysko ( <– link). Midt på hver av bordene ble det plasssert en stor bukett med rosa roser, og Minnie-mus-tallerkenene og koppene jeg egentlig hadde tenkt til å bruke, ble byttet ut med de flotte dekketallerknene jeg fikk til jul, hvite tallerkner og rosa pynteservietter.

79

Inngangen ble dekorert med en bukett roser og levende lys, mens på vedovnen ble det lagt fram til at alle kunne bidre til Miriam Elises tidskapsel (Eget innlegg om den kommer).

83

Taco er god mat alle liker, så i bursdag er det perfekt å servere. Hovedpersonen var veldig fornøyd med å få både tacolompe, agurk og mais. Hjemmelaga vimpelrekke ble festet rundt stolen.

94

Fant ut at jeg i grunn ikke har hatt dere lesere med på en «rundttur» i huset, men på bildene i dette innlegge får dere sett litt av kjøkkenet, stua og spisesta vår.

87

Pakkeåpninga var veldig stas, og med hjelp fra fetter Tobias og kusine Thea gikk så greit atte. Men som de fleste på hennes alder, var det i grunn nok med første gave, da var hun mer enn nok fornøyd og ville helst ikke gå videre på neste. Med så mange til stede, ble det naturligvs mange gaver, men inholdet av disse skal jeg vise seinere. Legg merke til frisyren på bildet over! Det er ikke alle som kan si at de hadde pariserfletter ned i musefletter på ettårsdagen sin! Lille snuppa mi var så skjønn med sløyfer atte.

82

Se så skjønne disse to er! Det er ingen tvil om hvem som er forbildet akkurat nå! Miriam skjønner at Tobias ikke er så langt unna i alder (det skiller 1,5 år), så hun krabber etter og skal helst henge på han og kose hele tiden. Og det Tobias spiser, ja det vil Miriam Elise også ha.

88

Flere bilder kan du se på min Instagramprofil: @monicabj92

Blogglistenhits

Legg inn en kommentar