Bursdagsfeiring – kakebordet og gavene!

Da var det tid for å vise litt mer fra Miriam Elises aller første bursdagsfeiring. Fikk du ikke med deg det forrige blogginnlegget, kan du se der HER. Siden forrige innlegg ble så langt, tenkte jeg å dele litt bilder fra kakebordet og noen av gavene Miriam fikk nå i stedet.

95

At jeg elsker å bake er ingen hemmelighet, og når jeg i tillegg er veldig glad i Minnie Mus, måtte det bli ei rosa Minnie Mus-kake. Jeg laga ei lignende kake til Tobias` 2-årsdag, som du kan se HER om du vil. Det ble ei sjokoladekake med bringebærkrem, smurt opp med lys sjokoladesmørkrem. Kaka trakk jeg i hjemmelaga mmf ( <– oppskrift), og deretter kuttet jeg ut kantbåndet rundt og ansiktet til Minnie Mus. Resten er tegnet på for hånd/med tannpirker for å få de rette detaljene. Ansiktet er flatt, men sløyfa er modellert. De hvite prikkene laget jeg ved å stikke ut små rundinger med et sugerør og kjevle dem fast på den rosa fondanten.

96

97

Vi var egentlig litt usikre på om vi hadde nok kaker, men da festen var over satt vi igjen med halvpraten omtrent! I tillegg til Minnie Mus-kaka, var det sjokolademousse, gele, saltsnacks, bringebærkrem, karameller, cakepops, smågodt, popcorn (i de hvite kremmerhusa på bildet under) og Minnie Mus-vaniljekjeks ( <– oppskrift). I tillegg hadde svigermor med rosinlefser og tjukklefser. Jeg nevnte det at jeg var glad i å bake?

101

102

Jeg har aldri laga cakepops før, og siden de ble litt flate under, laget jeg mmf-kroner som jeg pyntet dem med. Tror Miriam Elsie ble litt fascinert av lyset på kaka, det ser i hvertfall litt slik ut på bildene. Med hjelp av meg ble lyset blåst ut og alle sang bursdagssangen.

93

104

103

Snuppa har knapt smakt kake før, og nå fikk hun et tynt kakestykke helt for seg selv. Skal si hun kosa seg! Er det bursdag så er det bursdag.

88

Så var det tid for gaveåpning. Etter første gava var Miriam i grunn klar for å begynne å leike, men med hjelp fra søskenbarna Thea og Tobias ble alle gavene åpna opp.

80

81

Av oss fikk Miriam barnehagesekk (selv om hun ikke begynner i barnehagen før i august), og den er bare såååå søt. Hun fikk også tyllskjørt, ulllue, Minnie Mus-kluter og toalettmappe. Sjekk den søte dukkesenga hun fikk av sin farmor og farfar! Hun fikk jo dukke og dukkevogn til jul, så dukkeseng var perfekt!

98

Av mine foreldre fikk hun gulvteppe til rommet og leketelt. Av resten fikk hun «pianoteppe» (matte forma som et piano som man kan spille på), lekehus med dyr (se bildet under), masse flotte klær, boblejakke, duplo og bøker.

100

99

For en super feiring vi hadde. Mat, kaker og gaver er en ting, det beste var selfølgelig å få samla så mange til å være med å feire vesle prinsessa vår sin aller aller første bursdag! Det er ingen tvil om at hun hadde en fin dag. Med magen full av taco og kake + en lur for lite på dagen,  sovna hun så fort som bare ei lita prinsesse kan gjøre etter en slik dag.105

Legg inn en kommentar