Nominert til årets blogger!

Vet dere hva, jeg er blitt nominert til årets blogger hos Mammanett! Kåringen skjer i samarbeide med Ving og Barnas Hus, og i første omgang skal 20 mamma- og pappabloggere gå videre, før en jury skal avgjøre vinnerene.

10904909_10153003008511287_840216131_n

Når jeg ser lista over alle de nominerte, ser jeg at det er mange gode bloggere som er nominert! For å komme blant topp 20 trenger jeg derfor hjelp av dere, kjære lesere, til å klatre oppover på lista! Dersom dere finner bloggen min inspirerende, underholdene og interessant, blir jeg svært takknemmelig for en stemme! Ikke nok med det – den du som stemmer er også med i trekningen og svært flotte premier! Hva du kan vinne kan du se HER.

De 20 finalistene som får flest stemmer, vil bli presentert 16. februar. Deretter vil en jury bestående av Anette Snarby (journalist hos Mammanett.no), Ellen Arnstad (sjefsredaktør i Se og Hør), Hans-Petter Nygård-Hansen (kommunikasjonsrådgiver) og Johanna Grønneberg Mesa (programleder, forfatter og blogger). Hovedvinneren blir presentert 27. februar. Stemmeingen foregår ved SMS-stemming, for å unngå juks, derfor koster en stemme 3kr.

1

For å gi meg en stemme, sender du mblogg42 til 2012 !

(Du kan stemme så mange ganger du vil fram til 15. februar)

2 Comments:

  1. Gratulerer. Veldig gøy 🙂

  2. Det er veldig moro med slikt, så nå krysser jeg fingrene for å bli stemt fram blant topp 20 =)

Legg inn en kommentar