DIY – Tidskapsel

Da jeg gikk ut av ungdomsskolen, laget alle elevene i klassen min en tidskapsel. I denne tidskapselen la hver og en av oss ned et ark, der vi hadde skrevet litt om hvordan vi trodde livet vårt var 10år fram i tid, hva vi jobba med og slike ting. Dette ble lagt i ei glasskrukke som ble forseglet, og når vi om noen år skal ha 10-årsjubileum, skal denne krukken knuses, og lappene vi skreiv skal leses.

107

Da jeg søkte litt på tips og ideer til bursdagsfeiring, kom jeg over tipset med tidskapsel, og da kom jeg på det vi gjorde på ungdomsskolen. Dermed gikk jeg til innkjøp av en glasskrukke (Ikea)+ litt sløyfebånd for å gjøre det enkelt, men krukken kan selvfølgelig males, pyntes med perler, klistremerker, bildet av barnet eller legges decoupage på.

106Jeg la nervøs fløyel over ovnen, og dekorerte med en pynteengel, lysholdere og det nydelige broderte bildet bestevenninna mi Monica laga til Miriam Elise til jul. Vimpelrekka over og på stolen hennes har jeg laget i scrapbooking-papir.

109

Jeg fikk alle bursdagsgjester til å skrive noen velvalgte ord til Miriam Elise, for eksempel hvor glad de er i ho, ønsker for framtida osv, og jeg veit at min svoger blant annet skreiv et dikt! Thea (Miriams søskenbarn) viste meg hva hun hadde laget, og hun hadde laget en flott bursdagstegning. Planen er at Miriam Elise skal få denne til konfimasjonen eller 18-årsdagen, og at hun da kan lese hvilke gode ord familien skreiv i hennes ettårsdag.

111

Slik ble altså resultatet. Jeg vurderer om jeg skal dekorere hele glasset med falske blomster, for å få litt mer pynt på. Da ikke alle kunne komme i bursdagen, og hverken jeg eller Simon har skrevet ennå, venter jeg litt til før jeg limer igjen lokket. Glasset skal så «gjemmes» vekk, eller settes utilgjengelig for Miriam Elise før hun skal få den.110

Hva synes du om ideen? Har du laget noe lignende før?

2 Comments:

  1. Kjempefin idé! Den må jeg absolutt bruke en gang 🙂

Legg inn en kommentar