#Sydilla

Når kvelden er kommet, vesla er i seng og leksene gjort, da setter jeg meg gjerne bak symaskina. Jeg har fått helt dilla de siste ukene, og koser meg med å tegne og sy
At ikke jeg fikk interessen for å sy barnetøy da jeg var i permisjon, nå har jeg jo egentlig ikke tid! Nå har det gått med noen kvelder, og jeg har fått brukt opp resten av stoffet fra jeg laget denne hjemmesydde kjolen. Resultatene kan der se under.

126

Denne kjolen ble nesten helt lik, jeg har bare bytta om det ensfarga og det prikkete fra forrige kjole.  Jeg ble overraska over hvor mye jeg fikk ut av stoffa, jeg kjøpte nemlig bare 1meter av hver type, og selv etter to kjoler og et hårbånd, hadde jeg nok stoff til å lage en shorts. Mens kjolen er etter mønster fra en annen blogg, har jeg tegnet og målt opp til shortsen selv.

125

120

127Noe av grunnen til at jeg har begynt å sy, er at jeg ikke alltid finner klær jeg vil at Miriam Elise skal gå i. Selv om det jeg har sydd til nå ser veldig hjemmesydd ut, er det klær ingen andre har. Jeg skulle gjerne ha funnet «jenteklær» i «guttefarger», som ikke har trykk av gravemaskiner og roboter… Enn så lenge får jeg prøve litt selv, moro er det!

121

 

Minner igjen om at jeg er nominert til årets blogger hos Mammanett! Du kan stemme ved å gjøre som på bildet under!
10904909_10153003008511287_840216131_n

Blogglistenhits

4 Comments:

  1. å du er kjempe flink til sy 😀 nydelig kjole 🙂

  2. Nydelig frøken i nydelige klær – sydd av en nydelig mamma 🙂

  3. Takk =)

  4. Tusen takk =)

Legg inn en kommentar