Sniktitt på ettårsbilder

I ettermiddag er planen å bare kose meg masse med Miriam Elise. Når jeg har vært vekk nesten hele dagen, er det så godt å tilbringe noen timer på gulvet med snuppa. Så nå skal det leikes «mamma fanger Miriam» og så skal vi inn i det nye leketeltet hennes. Og ikke minst skal jeg gå igjennom de 7 (!) søplesekkene med klær jeg har fått etter søskenbarn mine! Jeg synes det er superstas å få arve så mye fint tøy, så nå har Miriam ekstra sett med regntøy, utedresser, gummistøvler, sommertøy og sengetøy helt opp til størrelse 5 år!

Da vi feira Miriam Elises ursdag, tok Rebekka ettårsbilder av den vesle prinsessa. Nå har vi fått bildene, og her er en liten sniktitt på ett av bildene:

132
Blogglistenhits

6 Comments:

  1. Nydelig bilde 🙂

  2. Herlige Miriam Elise :)) Nydelig bilde

  3. Takk, så hyggelig =)

  4. Ja ho er herlig! Takk =)

  5. Tusen takk =)

Legg inn en kommentar