Ettårsbilder!

Det finnes vel knapt noe som kan føles sterkere en morskjærlighet. Og det er ikke uten grunn! Alle synes sitt barn er verdens beste, og jeg er intet unntak der. Vesle jenta mi har allerede fylt ett år, og jeg er så stolt, så stolt. Da vi feiret Miriam Elises ettårsdag, tok hennes tante Rebekka ettårsbildene av henne. Det er Rebekka vi brukte som fotograf både til forlovelsesbildene og bryllupet vårt, og nyfødbildene av Miriam Elise. Nå har vi fått bildene, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd!

Jeg er verdens stolteste mamma!

135

130

134

131

132

141

Minner igjen om at jeg er nominert til årets blogg hos Mammanett. Du kan stemme på meg ved å gjøre som på bildet under:

10904909_10153003008511287_840216131_n

Blogglistenhits

9 Comments:

 1. Så nydelige bilder! 🙂

 2. Nydelige bilder av en nydelig Familie . glad i dere . Hilsen karen

 3. nydelige bilder av en nydelig familie . Glad i dere .Hilsen karen

  nydelige bilder av en nydelig familie. .Glad i dere .Hilsen karen

 4. Takk =)

 5. Takk =)

 6. Den bilden du har i headern er bare helt nydelig 🙂

 7. Tusen takk, Sabrina! Så hyggelig =)

 8. Hun er så lik på pappaen sin. Husker det aller første bildet jeg så av henne, på bloggen til Rebekka. Hun var SÅ lik han, og det har ikke endret seg..

 9. Ho er kjempelik! Har alltid vært det, og det passser jo bra- de er jo mine favorittmennesker =)

Legg inn en kommentar