På aketur

I dag har sola strålt fra den ble synlig på himmelen, så da måtte vi bare ut en tur med akebrettet. Miriam Elise fikk jo akebrett til jul, så med flere lag med klær, og deretter et teppe rundt seg bar det av sted innover hvor vi bor. Jeg la også ut en filmsnutt på Instagram fra aketuren, så om noen følger meg der (@monicabj92), så har dere kanskje sett den.

136

138

Det er så deilig innover nå, og med ca 0*C var det deilig temperatur å gå i. Selv om vi har vært ute noen turer tidligere, var det mye spennende å se for snuppa. Snøen ble også prøvesmakt… Men sånn er det vel med de små. Skal si det var ei som både hadde matlyst og som sovna fort etter at vi var tilbake, med røde roser i kinna sine!

137

Minner igjen om at jeg er nominert til årets mammablogg hos Mammanett. Man kan stemme fram til 15. februar!

10904909_10153003008511287_840216131_n

Blogglistenhits

2 Comments:

  1. Så herlige bilder. Vi håper på å få en tur ut i morra. I dag var nemlig planen full av små oppussingsprosjekter.

  2. Takk =)
    Sånn blir det noen dager! Har mye som egentlig stod på timeplanen, som ble lagt vekk i dag til fordel for tur =)

Legg inn en kommentar