Bilen er solgt!

Wehey! Endelig, etter at bilen har ligget ute på diverse salgssider siden oktober, er endelig Passaten vår solgt og henta. Det har vært utrolig deilig å ha tilgang på to biler en stund, men vi blir litt bortskjemte av det, og dessuten trenger vi ikke to store, forholdsvis nye stasjonsvogner. Men nå er bilen borte vekk!

140

Med mye som skjer på skolen om dagen, er det ikke alltid så lett å få timeplanene til å gå opp, så med litt barnevakthjelp fra familie og kjente får vi det til. Den lille tiden jeg da har til annet går selvfølgelig til familien – derav lite hverdagsoppdateringer herfra!

Jeg er nominert til årets blogger hos Mammanett, og fram til 15. februar er det mulig å stemme fram meg og bloggen, før en jury bestemmer hvilken av de topp 20 bloggene som vinner. HER kan dere se mer om savstemminga – og husk at du som stemmer er med i trekninga om FINE premier!

10904909_10153003008511287_840216131_n

Legg inn en kommentar