Vafler og såpebobler

De siste dagene har jeg og Miriam Elise tilbrakt på Ulefoss hos mine foreldre. Simon har hatt opplegg på dagene, så pappa har vært så grei og har stilt opp som barnevakt mens jeg var på skolen. Også i helga blir vi værende her, så vi får noen ekstra dager «ferie».

154

Med sunne vafler til kvelds og såpebobler og leik på dagtid er Miriam helt i hundre. Det er ingen tvil om at hun er glad i besteforeldrene sine. Stolen hennes har hjul og blir brukt som «brooombrooom» og ellers er kjøkkenskuffene her veldig populære. Noen ganger er det nesten så jeg lurer på hvem som koser seg mest med leikene hennes, her er i hvertfall besteforeldrene veldig involvert i leikinga. 153Det er deilig å være hjemme igjen hos mamma og pappa og klare å slappe litt av mellom alt annet som skjer. Det er mye som skjer, særlig på skolen, så når mamma eller pappa står opp tidlig med Miriam så jeg får sove skikkelig ut, og i tillegg tar henne med ut noen timer på dagen så jeg får gjort unna en del skolearbeid gjør det ting mye lettere for meg. Takknemmelig!

Nå er snuppa lagt og godisen tatt fram. Nå skal det slappes av og lørdagskvelden nytes!

Det er noen dager igjen av stemminga til årets mammablogg hos Mammanett!

10904909_10153003008511287_840216131_n

4 Comments:

  1. Ser ut som dere koser dere hele gjengen 🙂 Gleder meg til å se dere igjen i morgen

  2. Det gjør vi =) Gleder oss til å få deg heim igjen =)

  3. Så deilig! Og så stor snuppa har blitt 🙂 Snille foreldre og ektemenn er gull verdt.

  4. Det er jeg helt enig i!
    Ja ho har blitt så stor nå 🙂

Legg inn en kommentar