Morsdagsfeiring

Gratulerer med dagen alle mødre der ute!

I dag har vi feira morsdag både for meg og mamma. Tenk at det allerede er min andre morsdag! Svigermor feira vi tidligere i uka da vi var hos dem, men i dag har vi altså vært på Ulefoss. Her var det fin sol på formiddagen, så alle fire var ute og gikk en lang, fin tur. Lille Miriam virker til å kose seg masse ute, og syntes det var spennende da vi stoppet for å hilse på noen hester – gleden ved å vokse opp «på landet» !

159

Etter litt kvalitetstid med Miriam Elise dukka Simon opp, og da var det klart for morsdagsgaveåpning. Selvfølgelig med hjelp fra Miriam, som helst skulle beholde både papiret og innholdet selv.158

Etter å ha gått frisør på vgs er det klart jeg er interessert i hår, og boka jeg fikk stod på ønskelista. Også håndarbeid og strikking er jeg jo interessert i, så strikkebok var jo midt i blinken. Miriam fant virkelig ei flott gave. Av Simon fikk jeg flotte blomster!

160

Jeg og mamma ble feira med brownies, is og marsipankake. Det er deilig med slike dager!

157

2 Comments:

  1. Såå koselig 😀 Er så stas å bli satt litt ekstra pris på 😀 Morsdag og farsdag er helt genialt 😀

  2. Det er kjempestas =) Gleder meg til å få tegninger og slikt av vesla i morsdagsgave =)

Legg inn en kommentar