Inspirasjon: Valentine 14 februar

Valentinsdagen nærmer seg, til lørsdag er det Alle hjerters dag. Selv pleier jeg ikke feire noe særlig, men jeg har gjerne fått blomster av min kjære. I år skal vi faktisk i bryllup på valentinsdagen, og det gleder jeg meg til! Tenkte å dele med dere litt inspirasjonsbilder til hva dere kan bake eller lage til noen dere er glad i! Om jeg finner på noe eller ei veit jeg ikke, men jeg kjenner jeg klør litt i fingrene etter et nytt DIY-prosjekt!

«Opphavet til dagen er noe uklart, men amerikanske valentinerkort-selgere forsøker seg på denne varianten: St. Valentine var en kristen romer som avled martyrdøden den 14. februar år 269 e.Kr. Helgenen etterlot en hilsen til sin hjertens utkårede som han signerte «Din Valentine.» Siden den tid har 14. februar vært viet kjærligheten»

1-tile

6

Alle bilder er funnet på Pinterest
Pleier du å feire valentine?

Legg inn en kommentar