Tøff med tøfler!

169

Jeg er med i flere håndarbeidsgrupper på facebook, og i jula kommer jeg over dette bildet:

174Jeg ble så imponert av hun som la det ut, og som hadde strikka og hekla over 80 par tøfler og luer og gitt til nyfødt-intensivavdelinger på et sjukehus. Bare det å lage alt dette og gi vekk er jo helt fantastisk, men jeg ble så imponert av de flotte tøflene. Jeg tok kontakt og spurte pent om ikke jeg kunne bestille et par av henne til Miriam Elise. Her om dagen dukket det opp ei pakke i postkassa, og inni lå de to par superlekre tøfler til lile snuppa mi.

Snakk om å være tøff med tøfler!

167

Miriam Elise har gått en god stund allerede, til tross for at hun kun er 13 måneder, men å gå med sko er ikke like lett som å gå på strømpebuksa. Tøfler er jo selvfølgelig ikke det beste for beina, men nå får hun øvd seg på å gå med noe annet enn sokker på beina. Hun var ganske så stolt selv der hun spankulerte rundt i sine nye, flotte tøfler.168Er de ikke flotte?

2 Comments:

  1. Så fine. Jeg har utrolig lyst til å lage sånne selv jeg. Er så utrolig mange flotte oppskrifter der ute.. Hadde jeg bare hatt tid..

  2. Ja de er superflotte! De tar visst ikke så lang tid å lage sies det =)

Legg inn en kommentar