Bryllup ?

Lørdag, på selveste Valentinsdagen, var det tid for bryllup. Det var Simons søskenbarn som giftet seg med sin kjære og bryllupet fant sted i hennes hjemby, Egersund.

181Siden vi bor noen timer unna stedet bryllupet skulle være, tilbragte vi hele helga der. Vesle Miriam Elise lå godt innpakket i teppe i vogna si under vielsen, mens vi andre prøvde det vi kunne å holde igjen tårene, så ikke tårer og sminke skulle renne nedover. Det er så rørende med bryllup!

183Svigerfar viet dem, og noen få timer seinere var vi samlet til fest og feiring. Da dette er slekta på Simon sin side, har jeg stort sett bare truffet dem i bryllup, 60-årslag og lignende.  Men med ei lita prinsesse på 13 mnd som springer rundt og sjarmerer alle, var det ikke noe problem å komme i snakk med folk!

185

Vi fikk servert deilig mat, og når tålmodigheten tok slutt for de minste, var det ned på gulvet å leike litt. Miriams tremenninger er 5 måneder, 9 måneder og ei på 5 år. Makan til tålmodig 5åring skal du leite lenge etter! Ho satt så fint og lekte med Miriam Elise som helst skulle bestemme og ha alle lekene selv. De var så skjønne så.

184

Sjekk den flotte kaka. Det er brudgomens (og Simons) tante som har laga den. Både brud og brudgom er oppvokst på gård, derfor sitter de på ei ku og en sau. Originalt, og utrolig kult!

182

Både jeg og Miriam var bunadskledtefor anledninga og jeg følte meg så stolt når jeg fikk så mange fine komplimenter for bunaden. Og det er ikke rart, for spør du meg er øst-Telemarkbunaden den flotteste bunaden i Norge, og jeg er sååå stolt av den. Familien har en tradisjon i bryllup at alle gjestene skal tenne lys foran brudeparet, og det gjorde vi også her.

187

Det er så koselig med bryllup! Og best av alt – det er bare det første av tre bryllup i år!

2 Comments:

  1. Tenk å gifte seg på Valentines da. Det skulle man ha gjort vettu.. Nesten litt synd jeg er gift allerede. He he..

  2. Hehe, ja ikke sant =)

Legg inn en kommentar