På hyttetur

… eller nesten i hvertfall! Da vi var i bryllup i helga, var vi jo helt i Egersund, som er ca 4,5 time med bil herfra. Vi, sammen med svigers og min svoger Kristoffer leide derfor ei lita hytte der i nærheten.

179

Jeg tok faktisk ikke bilder av selve hytta, men tror ikke dere hadde fått intrykk av størrelsen uansett. At vi klarte å få inn 7 voksne + en ettåring med sprinkelseng på tre bitesmå soverom er hel utrolig. Jo mer vi er sammen, jo gladere vi blir. Og jo tettere på hverandre vi bor, jo bedre blir vi kjent.

182Det er hyggelig med slike turer. jeg har virkelig en helt super svigerfamilie og vi har kosa oss masse i helga. Onkel Kristoffer og Miriam Elise har kosa seg max sammen, og som dere ser på bildet under var det stor stas å bli lest for.

186Jeg hadde aldri vært i denne delen av Norge før, men vi kom så seint på fredag at det var mørkt innen vi var halvveis. Først da vi kjørte hjemover fikk jeg se hvor mye flott natur Rogaland har å by på. Første og siste bilde i dette innlegget er tatt fra stua på hytta vi leide.

180

2 Comments:

  1. therese_loevbrekke

    Egersund er en veldig fin by:) ikke verst å trives så godt med svigerfamilien sin!

    Fine bilder, du er skikkelig fotogen! – å for en hårmanke på frøkna deres!:) vi har ei på 19 mnd, hun har knapt nok hår på toppen! Hehe<3 sjarmerende greier 🙂

  2. Jeg stortrives med svigerfamilien min jeg =)
    Hehe, takk for det =)
    Ja Miriam ELise har hatt masse hår fra ho ble født, og allerede da ho var 3 mnd kunne jeg flette håret hennes!

Legg inn en kommentar