London moments

Hei hei fra London!
Tenkte bare å stikke innom bloggen en tur for å si at vi koser oss stort i London. Vi er på kjærestetur, så Miriam Elise er hjemme og blir passet av sin mormor og morfar, mens jeg og Simon får noen dager helt for oss selv. Det er skummelt å skulle være vekk fra prinsessa vår i hele fire dager, men vi klarer oss. Til nå har vi kosa oss på shopping, med deilig mat og ikke minst musikaler! I går så vi «Mamma Mia» (den var MAGISK!) og i kveld er det selveste «Les Miserables» som står for tur. Slenger med noen bilder, så skal dere få høre mer når vi er hjemme igjen!

193

194

196

Jeg legger stadig ut bilder herfra på Instagram, så har du Instagram, følg meg gjerne: @monicabj92

4 Comments:

  1. Så bra at dere koser dere i London! Var der selv på musikanter for noen år tilbake – veldig gøy! Har lyst til å dra igjen nå for jeg er stor fan av Carrie Fletcher som spiller Eponine i Les Mis.

  2. Så herlig. Vi skal på kjærestetur til Kiel i mai. Og jeg gleder meg skikkelig. Mannen liker ikke å fly, så det blir båt på oss da. Fly får jeg ta med søss eller noe en annen gang..

  3. London er en float by =) Fjerde gangen jeg har ært der, men absolutt ikke siste! Vettu, jeg synes faktisk hun var den dyktigste sangeren av dem alle på scenen! =)

  4. Åh, så koselig! Slike kjæresteturer gjør mye for forholdet, veldig viktig å komme seg ut slik innimellom! Er ikke veldig glad i fly jeg heller, men reisefeberen overgår høydeskrekken 😛

Legg inn en kommentar