Kjærestetur til London!

For en helg det har vært! Jeg og Simon har vært på kjæresteferie i London i tre hele dager og vi har kosa oss max! Det er min fjerde gang i London, og tredje gang sammen med Simon, men jeg tviler på at det var siste tur dit!9Mamma og pappa var så snille og tilbudte seg å passe Miriam Elise fra torsdag-søndag, sånn at jeg og Simon skulle få noen dager med barnefri helt for oss selv. Vi reiste derfor å musikaltur til London.

8

Både jeg og Simon er veldig interessert i musikk og elsker musikaler. Les Miserables har vi sett utallige ganger på dvd, samt at vi har 25års konsertversjonen på dvd. Derfor ble naturligvis Les Miserables en av muskalene vi reiste på. Showet var HELT FANTASTISK! Musikken er jo utrolig i seg selv, og med ekstremt dyktige sangere, skuespillere og flotte kulisser, var den en helt utrolig stemning der!

5

Vi så musikal begge kveldene vi var der, og da var det «Mamma Mia» som ble den andre. Jeg husker både kasetter og cder med ABBA da jeg var liten, og jeg overdriver ikke mye når jeg sier jeg kan de fleste sangene fra Mamma Mia-filmen! Så jeg var helt med under hele showet. De hadde fått inn mye humor og moro i scenevarianten – som faktisk kom før filmen ble spilt inn!

7

Siden vi har vært i London før, har vi jo sett det meste av hva London er kjent for, men akkurat London Eye hadde vi ikke prøvd. Så da måtte jo den testes ut. Verken jeg er Simon er spesielt glad i høyder, men utsikten var så imponerende at det var glemt før vi var på toppen.6

Det var utrolig godt å reise vekk noen dager, bare oss to. Slappe av sammen, rusle rundt hånd i hånd i gatene, spise deilig mat sammen, shoppe og bare ta livet med ro. Legger ved noen bilder under fra Instagram:

11

10

 Har du vært i London før?

2 Comments:

  1. Veldig viktig å ta vare på forholdet, kanskje spesielt etter at man har fått barn. For alt må vannes, også kjærligheten. Hvis ikke så kan den fort visne. heldige dere som har snille foreldre som passer barn, så dere kan ta vare på hverandre..

  2. Vi er veldig takknemmelige for at de alltid stiller opp. kjærligheten kommer ikke gratis, den må jobbes med, og en slik tur gjør mye for forholdet =)

Legg inn en kommentar