Eventyrfabrikken

Jeg har lenge tenkt at jeg og Miriam Elise skulle ta turen til Eventyrfabrikken i Skien, men  jeg har trodd at hun var for liten. På lørdag sendte jeg dem en epost, og kun minutter seinere fikk jeg svar om at de nå hadde en egen avdeling for de aller minste! Så da var det ingen tvil – til Eventyrfabrikken skulle vi!

32

Marthe og hennes herlige Mie ble med, og det var superkoselig! Marthe er forresten hun som bidro med flotte hjemmestrikka kluten til julekalenderen i desember. Jenta hennes er  eldre enn Miriam, men det var ikke noe problem. Tålmodig og blid, de lekte så godt sammen og sklei ned sammen og så ut til å virkelig kose seg.

30

Jeg så at flere foreldre sklei med barna sine ned, så måtte prøve jeg også…

31

Jeg ble veldig positivt ovveraska over stedet. Jeg hadde aldri vært der før, og ble for det første overraska over at det var så stort som det var. Til tross for flere bursdagsfeiringer og masse folk der en lørdag, var det lite bråk, god service, reint og godt tilrettelagt for alle aldre. Hit skal vi tilbake!

33

Har du vært i lignende lekeland med dine barn?

4 Comments:

  1. Mie koste seg veldig altså! Veldig koselig å tilbringe noen timer sammen med dere 🙂

  2. Vi elsker lekeland. Det er supergøy både for store og små. Vi har jo ei på 7 og minste er jo bare året, men lekeland passer for alle.

  3. Så bra =) Vi koste oss väldig begge to vi og, så vi finner gjerne på noe lignende igjen =)

  4. Lekeland er moro for alle =) Helt ærlig, kunne jeg godt tenke meg å prøve flere av stativene og skliene der jeg, men får vel vente til Miriam Elise er litt større 😛

Legg inn en kommentar