Minner for livet

Jeg vil tro det er ganske mange av dere mødre der ute som har skrevet og limt inn bilder i ei bok fra barna deres var ganske små. Det har også jeg gjort. Her om kvelden satte jeg meg ned med litt scrappeutstyr og «Da jeg var liten»-boka jeg har skrevet i siden Miriam Elise lå i magen.

170

Jeg synes det er så koselig å se tilbake både på bilder og på alt vi skreiv i forkant og rett etter fødsel. Så mye følelser, tanker, meninger, drømmer. Til vanlig skriver jeg ned hva som skjer på mobilen, så ikke jeg skal glemme første gang hun sa mamma, tok sine første skritt eller slikt, og så har jeg ført inn i boka etter hvert. Det er fortsatt litt som gjenstår, men boka begynner å fylles opp med bilder, hånd-og fotavtrykk, morsomme historier og små suvernirer fra overalt.

172Jeg har lest i boka mine foreldre laga til meg sikkert 15 ganger det siste året. Det er så moro å sammenligne og se om det er fra min eller Simons side hun har «arva» ulike uttrykk og sider ved seg selv. Boka jeg skriver inn i er veldig greit delt opp. Det er egne sider for før fødslene, om fødselen, måltider, vekst, festdager, reiser osv. Jeg håper Miriam Elise vil like at jeg har tatt emg tida til deg når hun blir større, på samme måte som jeg liker å lese boka mine foreldre laga til meg!

171

 Skriver dere minnebok til deres barn?

2 Comments:

  1. Scrapping er ikke jeg noen mester til, men jeg lager på datamaskinen, og har prøvd å lage en for hvert år. Men vurderer å endre litt på det opplegget, siden det kan bli temmelig dyrt med tre barn.. hehe.. Kanskje jeg burde lære meg scrappekunsten jeg også..

  2. Så lurt å lage på dataen da =)
    Jeg er ikke dyktig med scrapping, har kjøpt en ferdig bok til å fylle inn, men så fester jeg inn litt glitter, blingbling og bånd =)

Legg inn en kommentar