Skolepraksis!

Oi oi oi som tida flyr! Dagene går i ett og det er sååå mye spennende som skjer! På bloggen blir det stille og få personlig innlegg, og jeg ser at (desverre) har lesertallet sunket noe. For tiden er jeg i praksis fra høgskolen, og har lange innholdsrike dager.

Som mange av dere lesere veit, går jeg i første klasse på lærerskolen. Hele mars skal tilbringes på en ungdomsskole i Grenland hvor jeg skal prøve meg i undersvisningspraksis og lære om hvordan jeg på en best mulig måte skal legge opp undervisning. 35

Jeg er ikke tvil om at jeg har valgt rett utdanning! Jeg tar utdanninga der jeg blir lærer for 5.-10. – klassinger og i år har jeg naturfag og pedagogikk på skolen. Nå synes jeg at undervisninga på høgskolen er kjempespennende, men å få bruke den i praksis er enda bedre! Det er spennende, utfordrende og rett og slett moro å få holde på med det man drømmer om å bli!

36

Science, science, science. Det er akkurat det jeg underviser noen herlige ungdomsskoleelever i nå. Mange, veldig mange, sier til meg at de ikke skjønner hvordan jeg orker å bli lærer, og særlig ikke på ungdomsskolen. Men jeg er ikke i tvil, det er dette jeg vil! Utfordringer, gleder, nysgerrighet og hver eneste dag blir ulik. Jeg bare gleder meg til fortsettelsen!

 

Legg inn en kommentar