Vaffelkos på verandaen

Nå har våren kommet til Kragerø! På bare noen timer i går forsvant siste rest av isen og snøen i hagen, og sol og fuglekvitter gav oss vårfølelse. Vi ble rett og slett så gira, at vi bestemte oss for å steike vafler på verandaen og ta ettermiddagskosen ute!

54

Vi hadde egentlig planlagt en gåtur i skogen hvor vi skulle grille pølser og kose oss, men lille frøkna har hosta litt noen dager, så søndagens utflukt ble dermed på verandaen. men vi kan da ikke klage fordet! Varmende sol, deilige temperaturer og nystekte vafler – da er det vår!

56Verandamøblene ble tatt ut for anledninga, og nå håper vi snøen kan holde seg unna. Jeg er egentlig klar for å ta fram grillen, men får vel holde ut til påskeferien i hvert fall. Jeg har i grunn lyst til å male utemøblene hvite… Hva tror dere om det?

57

Det er Simon som er vaffel-mesteren i huset, og det ser jammen ut som om Miriam Elise har arvet noen veffel-gener derfra. Vi koste oss alle tre med nystekte, grove vafler, sammen med hjemmelaga bananis (kommer oppskrift) og siste rest av julebrusen. I tillegg til min avhengighetsskapende soyalatte! Har dere smakt det før? Om ikke må dere bare hive dere rundt og prøve!

55

Har dere starta utesesongen? Flere som har fått vårfølelse?

 

6 Comments:

 1. Hvitt? Tja, blir fort skitne – og kanskje fulle av «hussopp».
  Hva med mørk grå/sort, samme farge som de andre stolene/bordet?

 2. Deilig den tiden vi er i nå. Mer sol, lysere lengere dager og varmere vær. Helt herlig..

 3. Jeg tror utemøblene hadde blitt flotte som hvite jeg 🙂 Men man må vel være forberedt på å vaske dem litt oftere da.
  Det er så deilig nå som våren titter fram, når man hører fuglekvitter og kan gå ut uten å skli på all isen. Her har ikke verandalivet startet enda – men kanskje neste helg? 🙂 Grove vafler går det mye av her i huset! Det er jo så enkelt og godt.

 4. Det er nok kanskje vel så lurt ja. Finnes det hvit beis?

 5. Ja det er deilig! Lettere å stå opp om morgenen og godt og varmt på dagen.

 6. Ja, det må jeg nok da.
  Helt enig, deilig med sol og varme – og vafler er godt! =)

Legg inn en kommentar