Primark-shopping

Jeg og Simon var jo på kjærestetur til London for noen uker siden, og jeg så nå at jeg har helt glemt å vise dere innkjøpa fra Primark! Primark er fast sted når vi har vært i London, og etter at jeg fant ut de har verdens beste barnepysjer har vi hamstra når vi har vært på tur.

60

Er ikke den hvite skjortetunikaen over bare helskjønn? Den er litt i største laget foreløpig, men utover våren sitter nok den perfekt på Miriam Elise. Joda, hvitt er upraktisk, men en og annen finskjorte får gå.

61

Tilsammen kjøpte jeg 10 bodyer til Miriam. I tillegg til en pakke med tre hvite (som kan brukes til ALT), kjøpte jeg 7 med ulike dyremotiv. De er fine i seg selv, og dersom hun skal ha de under en kjole, så synes ikke mønsteret. Hun har hatt noen lignende før, og det er aboslutt de bodyene som har vært mest brukt. Deilig stoff.

59

Jeg er svak for Minnie Mus, det er ingen hemmelighet. Da Simon viste meg denne pysjen falt jeg heeeelt pladask. Er den ikke skjønn? I tillegg til denne kjøpte vi en trepakning med pysjer MED bein. Miriam er i en periode der sokker skal av omtrent før de er på. For å unngå kalde bein blir det derfor brukt mye strømpebukser og pysjer med bein.

65

66

Jeg fant også to andre type pysjer, og ikke er så «pysjete» om noen skjønner hva jeg mener. Disse kan jo nesten bruke til hverdags! Særlig den med blomster liker jeg.

63

64I tillegg til dette kjøpte jeg noen flere smekker og sokker til henne. Vaskemaskina spiser seriøst sokker her i huset! Kjøpte meg faktisk to gensere selv også, men de viser jeg dere seinere.

Har du vært på Primark? Hva liker du å shoppe i utlandet?

6 Comments:

 1. så fine klær 😀
  jeg hadde absolutt elsket å vært på shopping på primark!
  Jeg elsker å shoppe klær fra ulike utenlandske butikker så jeg hadde nok gått litt smått amokk tror jeg 😛 haha

 2. Ah, Primark! Hadde storhandel når vi var der selv for et par år tilbake, elsker å shoppe til barna! 🙂

 3. Ååå.. Jeg ELSKER Primark..

 4. Takk =)
  Hehe, ja det er lov å gå litt amokk der ja 😛 Forholdsvis rimelig og 3 eller 4 etasjer med masse fint!

 5. Enig! Masse fint, og litt deilig at barna ikek bare har like klær som resten av barnehagen.. Mye som er veldig likt eller i Norge, men med klær fra utlandet skiller de seg litt mer ut =)

 6. Primark er superbra! Kan gå der i timesvis =)

Legg inn en kommentar