Airshells m/rabattkode

Tida flyr av gårde, og mange har sikkert begynt å planlegge sommerferien alt. Det har vi, og vi skal faktisk på lang reise i en hel måned, men hvor vi skal, det får dere vente å se.

                                                                                                                                           //annonse

Når man skal ut å fly med småbarn, er det mye ekstra som må med. Barnevogner, bilseter og mye annet utstyr. Om disse skulle få seg en trøkk, og det er fordi at DU ikke har pakka dem ned forsvarlig, dekker heller ikke forsikringa det!

Skjermbilde 2015-03-07 kl. 22.45.18

Airshells er et firma som sørger for at barnevogner i alle størrelser, golfutstyr, rullestol, ski, sykkel og bilstol kommer trygt fram!

Airshells har hovedkontor i København og ble startet 2005 med visjonen om å skape en solid og holdbar veske som gir effektiv og billig beskyttelse av barnevogner under flytransport. Airshells innledet derfor ett tett samarbeide med flere av verdens førende spesialister innenfor utvikling av beskyttelsesvesker til forskjellige transportformål som ledet til en rekke forskjellige prototyper i den påfølgende perioden.

Airshells_Stroller_Pram_Safety_Bag_Open-down

«unik tåleevne og evne til å gi en effektiv beskyttelse av innholdet»

Airshells_Wheelchair_Safety_Bag_Open-side

Virksomheten har oppnådd massiv vekst de siste årene og er nå tilstede på flere enn 28 flyplasser i Skandinavia og Storbritannia. Airshells er derfor idag verdens største og førende utleier av beskyttelsesvesker til flytransport og visjonen er å fortsette denne vekst ved kontinuerlig produktutvikling og dermed hjelpe våre kunder til å få en så god reiseopplevelse som mulig.

Følg gjerne Airshells på Facebook!
På Youtube ligger det dessuten en filmsnutt ute, klikk deg gjerne inn og se!

Airshells_Children_Car_Seat_Safety_Bag

Airshells er allerede rimelige i pris, men siden du leser min blogg skal du få ytterligere 10% rabatt! Ved å skrive inn koden MONICABJ15 når du bestiller, får du altså 10 rabatt!

Legg inn en kommentar