Spisestua vår!

For 1,5 år siden kjøpte jeg og Simon drømmehuset, og bare noen uker før Miriam Elise ble født flyttet vi inn. Vi har virkelig fått drømmehuset vårt, men det er jo ikke stort av det jeg har fått vist for dere! Jeg tenkte derfor at jeg i dag skulle starte med å vise dere noen bilder  av spisestua.

Nå som jeg er i praksis, er det mørkt når jeg reiser, og nesten skumring når jeg kommer hjem. Lyset er derfor ikke det beste (og jeg redigerer ikke bildene mine), så bildekvaliteten er så som så.

69

70

71Jeg la ikke merke til at noen av Miriam Elises små plastballer lå under bordet før nå… Det får dere tåle, med småbarn i huset er det sjeldent helt ryddig for å si det sånn! De rosa gardinene ble hengt opp i anledning Miriam Elises ettårsdag, og selv om jeg egentlig synes de er stygge, er de jo litt kule også. Så enn så lenge får de henge der.

72

 

2 Comments:

  1. Så koselig. Vi driver å skal bygge etterhvert, og det er vanskelig vanskelig å finne hus som passer våre behov og som ikke koster sånn 5-6 millioner. Vil jo gjerne ha det så billig som mulig også.. hehe..

  2. Takk =)
    Ja, det er noe med det og. Spennende å skulle bygge selv da =)

Legg inn en kommentar