Lille monsteret mitt!

Det er ingenting som er så moro som å se på barnetøy! Jeg elsker å gå i butikker og å kikke på nett etter noe nytt og fint til lille snuppa, det er jo så mye fint der ute! Miriam Elise er i en periode der sokkene skal av omtrent før de er på, så vi er nødt til å kle på henne strømpebukse under alle bukser. Og da er jo denne superflotte ullbuksa perfekt å ha utenpå!

73

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om Miriams garderobe og henne flotte samling av flotte, hjemmestrikka ullplagg. Det er min mamma som er den dyktige barnetøysstrikkeren, og nå har et nytt plagg funnet sin plass i samlinga. Allerede før vi visste kjønnet på Miriam Elise, sa jeg til mamma at jeg ønska ei monsterbukse til babyen i magen. En ting er i hvert fall sikkert: Miriam Elise er verdens vaksreste lille monster!

74

75

Hva synes du om slike bukser? Liker du hjemmestrikka ullplagg?

4 Comments:

  1. Å så fin bukse på ei nydelig jente! ?
    Jeg elsker hjemmestrikkede plagg, men her i vår familie er det bare jeg som strikker… men han får stadig noe nytt av meg :p

  2. Takk, så koselig =) Hun er naturligvis verdens vakreste =)
    Å, så moro da! Jeg elsker å strikke jeg også, men av barnetøy blir det mest sokker/skjerf/luer osv. Har ikke helt tålmodigheten til barneplagg. Vil gjerne se hva du har laga til prinsen din =)

  3. Jeg elsker monstebukser. Har en selv også, og de her helt fantastiske.. Kule og veldig passende på små babyer.. hehe..

  4. Jeg også! Monsterbukser er utrolig kule, og er så glad for at mamma tar seg tid til å strikke slike til prinsessa mi =) Passer perfekt når de krabber eller stabber rundt =)

Legg inn en kommentar