Naturfagsstudent

Nå er jeg ferdig med min tredje uke i praksis som naturfagsstudent på en ungdomsskole. Det er full fart hele tiden, masse nytt og spennende som skjer, og jeg har fått utfordra meg i sååå mye jeg til nå bare har lest om!

Jeg har fått en super praksisplass hvor jeg til nå har undervist 6-7 timer i uka. Jeg er i tre forskjellige 9.klasser og underviser i naturfag og musikk. Jeg er så heldig at jeg er i praksis sammen med ei venninne og vi er kun to naturfagsstudenter i praksis på denne skolen, slik at vi får masse oppfølging av to utrolig dyktige øvingslærere.

68

Jeg storkoser meg i praksis, og selv om det er veldig hektisk for tiden, er det rett og slett moro å endelig få prøve ut alt jeg har lest om og skrevet oppgaver om. Det føles så bra å vite at man er på rett plass!

Er ikke bildet over lekkert dere? I fire naturfagstimer har jeg og min medstudent dissekert griseøyne sammen med niendeklassinger. Like moro for både oss og dem! Nå er det dessverre bare 1 uke igjen av praksisen for denne perioden, men den tiden skal brukes godt!

Og hva passer vel bedre enn en solformørkelse når man er naturfagsstudent og akkurat har lært elevene om øyet og lys!

576263852

(Bildet over er lånt fra lokalavisa i Telemark, Varden)

2 Comments:

  1. Du kledde den frakken, søta 🙂 Hehe….

    Høres ut som du koser deg max i praksis og det er sånn det skal være 🙂 Stå på 🙂 Ha en super helg 🙂

  2. åhh, tusen takk =) Så koselig =)
    Føler meg veldig «hjemme» i frakken og på naturfagssalen. Det er Så godt å føle man har valgt rett, det gir meg så mye å få drive med noe jeg liker og samtiig få jobbe med barn og unge! Takk! Ha en super helg du også =)

Legg inn en kommentar