Miriams nye favorittkjole!

I dag mååå jeg bare vise dere noe! Dere bare må sjekke ut denne kjolen som Miriam Elise har fått skreddersydd av ei ung dame med svennebrev i dameskredderfaget!

82

Da jeg gikk på Design og Håndverk på videregående, var det ei jente i klassa over meg som gikk på sømlinja. Da det var manekengdager på skolen ble mange av disse produktene vist fram og jeg husker jeg ble såååå imponert. Tonje har i dag fagbrev som dameskredder og er så ufattelig dyktig. På hennes facebookside Tonje`s Workshop kan dere se noen av de flotte kjolene og de helt fantastiske kåpene hun har sydd.

85

Tonje har sydd en helt nydelig kjole til Miriam Elise. Den er som dere ser lilla, i deilig stretch-stoff som er perfekt for små jenter som er aktive! Jeg er jo veldig glad i sløyfer, det var faktisk temaet i Miriam Elises barnevelsignelse! Kjolen har belte i livet som kan knytes enten foran eller bak, og dessuten sitter det løst, slik at man kan bytte det ut med et annet belte dersom man ønsker det. Tonje sa selv at dette er første barneplagget hun har laget, men det skulle man virkelig ikke tro! Svigermor spurte meg faktisk om hvor det var kjøpt!

83

84

Tonje skriver bloggen Tonton og hennes prosjekter er også å finne på hennes instagram @tontonje. Ta en titt på en av lenkene, kanskje du også faller for noe? Eller, det gjør du, og Tonje syr på bestilling! Du kan ta kontakt enten på hennes facebookside HER eller på epostadressen: Petterson4@hotmail.com

86

Vesle frøken Miriam var meget stolt selv. Mellom hvert bilde skulle hun bort og se det på kameraet og vise seg fram. Kjolen ble dessuten «mmmah» (kosa) på hele tiden. Det er ikke rart hun er fornøyd!

87

Hva synes du?

4 Comments:

  1. Så fin kjole på ei fin jente da 🙂 Gøy med noe som er skreddersydd 🙂

  2. Ja, både jeg og Miriam Elise er superfornøyde! Tonje er virkelig dyktig og kan anbefales =)

  3. Er så glad dere blei fornøyde! Nydelig lita snuppe 🙂

  4. Det ble vi så absolutt =)

Legg inn en kommentar