Skogstur og pinnebrød

I helga kom mine svigerforeldre på tur, og da bar det ut på tur! Jeg og Simon har hatt et mål om å komme oss ut på tur en gang i uka, og vi har klart det hver lørdag i fire uker nå. Svigermor hadde laga deig til pinnebrød og jeg baka kanelsnurrer. Som vi tidligere har gjort, reiste vi ned til bålplassen som sist.

OBS: mange bilder!

96

Mens vi jentene stod for maten, fiksa svigerfar bål og Simon pinnebrød-pinner. Deilige søte pinnebrød (<– Link) er fra svigermors matblogg. Vi kosa oss i sola, spiste deilige pinnebrød og kanelsnurrer, drakk formiddagskaffen og utforska sammen med Miriam Elise. Pinner, steiner og alt annet rusk og rask var veldig spennende! Hun hadde egentlig med leverpostei-niste, men etter å ha smakt pinnebrød, ble pinnebrød favoritten.

101

98

Lille frøken nysgjerrig skal utforske alt som er, så å se på (og prøvesmake…) barnåler og kvister var stor stas. Å gå på stier og ujevnt terreng er ikke barebare for små barneføtter, men etter litt trening med farmor, var det bare gøy. Bare sjekk det gliset på bildene under!

99

100

Det er så deilig med sånne dager, godt og varmt i sola, litt frisk vind, aktiv og blid jente, god mat og fantastisk familie! Det er så deilig å bo midt i denne flott naturen!

102

104

Finingene mine <3

97

2 Comments:

  1. latteandlullabies

    Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur 🙂
    Nå fikk jeg jammen lyst på pinnebrød 😉

  2. Det hadde vi =) Anbefaler deg å sjekke ut linken i blogginnlegget, til de søte pinnebrøda med kanelsmak som svigermor har lagt ut oppskrift av på bloggen sin =)

Legg inn en kommentar