Jeg har valgt rett!

Det er fantastisk følelse å kjenne at man er på rett plass. Å vite at det er her jeg skal være og at valget som ble tatt var det rette valget!

rp_68-600x800.jpg

Helt fra jeg var lita har jeg fått høre at jeg burde blir lærer. Kanskje det er derfor jeg har valgt andre veier på vgs? Jeg begynte først på musikklinja, men etter et år forstod jeg det var feil, og byttet over til D&H. Der hadde jeg et fantastisk år før jeg fortsatte på frisørlinja. Etter dette året flyttet jeg til Brasil et år, og da jeg kom tilbake tok jeg påbygging. Allerede på frisørlinja skjønte jeg at det var noe i det jeg har hørt hele oppveksten, og det gikk ikke lang tid etter at jeg startet på lærerskolen at jeg skjønte at lærer var det som passet meg!

576263852

Nå har jeg vært i praksis i en måned, og er ikke i tvil om at jeg er på rett plass. Jeg har undervis i naturfag og musikk på niende trinn, og har fått prøvd meg på mange ulike oppgaver. Jeg har prøvd mange ulike undervisningsmetoder, vi har disskert griseøye og sett på solformørkelse (se bilder), laga/gjennomført/retta prøver, laga/retta naturfagsrapporer, sunget, vært på ulike møter og til og med fått være med på foreldresamtale for å nevne noe!

Jeg har vært i praksis med kun en annen naturfagsstudent fra klassa, og siden vi er gode venner fra før, har praksisen gått som en lek. Når vi i tillegg har vært superheldige med praksislærerene våre, kunne jeg ikke ha hatt en bedre praksisperiode.1

Legg inn en kommentar