Me&I – homeparty

For en stund siden ble jeg invitert til homeparty for Me&I hos ei i koret. Me&I hørte jeg om for første gang i høst, og i desember hadde jeg et lite samarbeid med dem, hvor de bidro med et gavkort i julekalenderen jeg hadde her på bloggen. Jeg takket selvfølelig ja til å bli med på homepartyet, og i forrige uke var vi en gjeng jenter samla og klare for Me&I sin nye kolleksjon!

113

Ei dame fra Grenland kom ned til Kragerø for å holde party, og vi 7 jentene som var der fikk se mye flott! Egentlig skulle Miriam Elise legge seg i forkant, men reisesenga ble ikke brukt. Det var visst mye mer spennende å gå rundt og sjarmere, stjele mat fra dem som ikke passa på tallerkenen sin og undersøke klærne.

114

Jeg har tidligere bare sett barnekolleksjonen i virkeligheten, så det var moro å se voksenklærne også. Jeg har noen klær fra dette merket til Miriam Elise og er superfornøyd. Fargerike, slitesterke klær, som ikke bare er rosa! Under framvisinga av klær måtte vesla fram for å kose pusen på tskjorta på bildet over og helst kosa plagga også. Da det ble vist fram et sett med biler på (bildet undet), var Miriam framme på et sekund, pekte og sa «brooombroom». Lille sjarmtrollet <3

115

Vi fikk servert deilig mat, og skravla og kosa oss utover kvelden. Miriam var i full fart til 21.30, og vi voksne fikk prøve klær og se på alt det lekre fra kolleksjonen. Superhyggelig kveld med fine mennesker! Og ikke nok med det- alle som kom denne kvelden fikk et lodd her, og da vinneren skulle trekkes vant jeg! Og jeg som aldri vinenr noe som helst. Jeg fikk velge mellom flere ulike plagg, men det endte med at Miriam dro ut hva hun ønska seg, bare se bildet under:

119

Me&I har kommet med ny damekolleksjon, og der var det sååå mye fint! Prøvde flere av klærne dere ser på bildene under, men som vanlig ble det bare barnetøy med hjem for min del! Den hvite genseren med stripene og den rosarøde kjolen er mine favoritter!

117

116

Har du vært på slike homepartys? Har du prøvd klærne fra Me&I?

Legg inn en kommentar