Påskeegg

Endelig er påskeferien her, og det betyr familietid, være ute, påskekrim og ikke minst påskeegg!

I tillegg til skolefri, var påskeegg noe av det beste med påska da jeg var liten. Og fortsatt følger jeg tradisjonen med å fylle opp påskeegget med masse deilig snop. Miriam Elise er jo for liten til sjokolade og smågodt, men hun måtte jo få sitt eget babyvennlige påskeegg.

105

Miriam Elise er 14,5 måned, så smoothier og småkjeks er favoritten. Her ser dere hva jeg fylte egget hennes med:

76

77

Det ble to smoothier (nye smaker som ikke vi har testa tidligere), en fruktstang (som jeg også liker godt…), en eske rosiner og minikjeks med vanilje/bringebær og ost/tomat.

107

Da snuppa skulle få egget, la jeg det på gulvet slik at hun kunne finne det selv. Og det gikk kjapt! Rett bort, løfta opp egget, slapp det i gulvet så det åpna seg og reiv til seg rosinesken. Rosiner er veldig namnam nemlig, så når hun fikk rosiner i egget, hadde jeg ikke trengt å ha noe annet oppi tror jeg.

106

Har du laga påskeegg til dine barn? Hva fyller du egga med?

4 Comments:

  1. Det gjorde vi også da barna var noen år yngre. Nå går det i kinderegg og småfigurer og leker fra ebay. Og Pez…det må vi ha 🙂

  2. Herlig =)
    Påske er påske, og tradisjoner må til =)

  3. Hehe.. Minsten her får smake litt av oss. Men det to største får hvert sitt påskeegg av morfar. det er fast tradisjon her i huset, at morfar kommer innom med påskeegg.

  4. Herlig da =) Koselig med tradisjoner =)

Legg inn en kommentar