Påskeferie og bursdagsfeiring

GOD PÅSKE!

Har du hatt en fin ferie så langt? Her starta ferien for ei uke siden, og det har vært så godt! Etter en måned med praksis og lite tid med familien, har det vært fantastisk å både kunne ta igjen noen timer med søvn og være med Simon og Miriam Elise hele dagen.

130

Vi startet ferien i Bø hos mine svigerforeldre. De har i grunn blitt vår «faste ferieplass» om man kan si det sånn. Vi er stadig der oppe en tur på besøk og overnatting, både for vår del og ikke minst for at Miriam Elise skal få masse tid sammen med besteforeldrene sine.

123

Med god og varm sol, og fine turløyper, måtte vi ut på trilletur. Simon i tskjorte og med barnevogn, og jeg bak med kameraet på leit etter vårblomster. Nå som Miriam Elise springer rundt selv med sko, er det ekstra stas å være ute. Nå skal alt utforskes og helst smakes på, enten det er snø, grass eller annet rusk og rask.

124

Miriam Elise elsker å «ese, ese» (lese), og kommer stadig med boka si, rygger inn mot fanget vårt, setter seg ned og skal lese sammen med oss. Det er superstas for både liten og stor, og vi er glade ho har sånn interesse for bøker. Aller best er bøker med bilder av dyr, og er det noe som blinker, kan dras ut eller har flipper er det ekstra stas.

126

På mandag var det bursdagsfeiring for Simon som ble 24 år, og selvfølgelig må det være bursdagslys på kaka! Foreldrene mine tok også turen, og med tacosuppe og masse deilige kaker ble det en fin feiring. Miriam fikk spise litt sjokolademousse selv og det var litt av et syn! For å si det sånn var det ikke mye som ble spist. Av Miriam fikk Simon ei ramme fylt med mange bilder av henne, og av meg fikk han et årskort på Odd Grenland fotballkamper.

125

Søstra mi er en «aprilsnarr» , så første april var vi hos foreldra mine for å feire hennes 21årsdag. Tante, onkel og mine yngste søskenbarn var også der, så det var full fart. Miriam storkosa seg med å springe etter både bikkja deres og leike med yngste kusina mi. Kameraet glemte jeg å bruke, vi kosa oss så!

131

Nå skal vi være hjemme noen dager før hverdangen starter igjen, og disse dagene skal nytes! Vi har hatt strålende sol hver dag og koser oss ute alle sammen.

Hva har du gjort så langt i påska?

Legg inn en kommentar