Tidsfordriv på bussen

Å kjøre buss er behagelig, men kjedelig. Nå som jeg har vært i praksis en måned, har jeg måtte ta bussen 1t 20min hver vei til praksisstedet. Det betyr masse døtid på bussen, og siden jeg blir småkvalm av å lese på buss, måtte jeg finne på noe annet å bedrive tiden med.

Jeg har tidligere strikket sokker og gensere til familie og venner, samt litt på bestilling, så jeg hadde en del ullrestegarn igjen. Så dette ble resultatet av mange timers buss:

156

Når jeg strikker sokker trenger jeg ikke se på hva jeg driver med, så da har ganske mange rester blitt til fargerike, sprelske sokker, uten at jeg har blitt bussyk.

159

Sokkene over til høyre syntes mamma var ganske fine, så jeg tror hun skal få de. Selv om hun er størrelse 38 og jeg 42/43, er sokken ganske stretchy, så de passer oss begge. Og hva med sokkene under? Stygge eller stilige? Jeg tror i hvertfall ingen vil ha dem, så det får bli kosesokkertilåhahjemme-sokker tror jeg.

157De blå sokkene har jeg faktisk brukt i undervisninga i praksis! Elevene hadde om nyanseoppfatning av farger og fargeblindhet, så da laga jeg ei oppgave der de skulle beskrive de ulike blåfargene. Utrolig hva man kan bruke buss-sokker til!

158

Nå gjenstår det «bare» å feste rundt 200 tråder, så er alle ferdige. Phu!

 

4 Comments:

 1. Gratulerer så mye som månedens blogger! Du er dyktig 🙂

 2. Så fine. Stilige farger.. Må få tatt en håndarbeidskveld hos mamma snart, så jeg får strikka litt igjen jeg også..

 3. Tusen takk!
  Ble veldig overaska selv og veldig veldig glad =)
  Takk =)

 4. Takk =)
  Hehe, ja noen av de ble ganske ok til tross for at det er litt av hver farge i =)
  Det er hyggelig med slike kvelder =)

Legg inn en kommentar