Månedens blogger!

For en hyggelig beskjed å få! Jeg så plutselig at facebooksiden til Familieprat hadde delt en lenke med et bilde jeg har publisert og teksten under » Månedens blogger: Monicas liv».

Hver måned kåres en av Familieprats bloggere til månedens blogger, ut ifra varierende, inspirerende og engasjerende innlegg. At jeg skulle bli den heldige i mars hadde jeg ikke trodd, så hektisk jeg har hatt det og så liten tid til å lage gode blogginnlegg!

68

«Monica lar oss komme nært familien sin med flotte bilder og gjenkjennelige refleksjoner. Hun deler også mange DIY-tips og bake- og matoppskrifter med leserne sine. I mars har vi blant annet lært hvordan man lager god konfekt og hvordan man syr en praktisk bleiepose, samt fått lese om barns språkutvikling med mer»

Jeg blogger for å engasjere og inspirere, så tilbakemeldinger, kommentarer og ikke minst dette gir meg bare enda mer inspirasjon til å fortsette!

Hele artikkelen finner du HER.

4 Comments:

  1. Gratulerer, vel fortjent 🙂

  2. Tusen takk =) Det var veldig stas =)

  3. Tusen takk =)

Legg inn en kommentar