Mars i bilder: Instagram

Nok en måned har gått, og denne har nok vært blant de mer hektiske! Men jeg har hatt en fantastisk måned. Jeg har vært i praksis og virkelig fått bekrefta at lærer er yrket for meg. Selv om det har blitt mindre tid til familie enn jeg ønsket, har helgene blitt utnyttet til det fulle med utedag på lørdag med grilling og kos og besøk hos og av Miriam Elises besteforeldre.

De av dere som følger meg på instagram (@monicabj92) har jo sett noen sneakpeaks der, men her er noen av månedens høydepunkter:

148

1: Fest på Fredheim i Kviteseid. 2: Avhengighetsskapende soyalatte med sjokolade. 3: Spisestua vår. 4: Strikkeprosjektet mitt – strikke opp restegarn til sokker – på bussen til praksis.

145

1: Mamma strikka monsterbukse til Miriam Elise. 2: Dissekering av griseøye i praksis. 3: Blidfisen koser seg ute. 4: Et av fire sokkepar fra prosjektet mitt.

146

1: Etter mamma og pappa er Fantorangen favoritten. 2: Alenetid i morgensol med te og kjeks. 3: Feiring av verdens beste mann og far. 4: Leketid med «broom broom».

147

1: Første påskeegg. 2: Påskeliljer fra svigermor. 3: Rosene som ikke dør! Bildet er tatt 56 dager etter Miriam Elises bursdag. 4: Trilletur for å se på hestene.

Hva er din Instagram?

4 Comments:

  1. min instagram er vidunderligeno og kreatvia83 🙂

  2. Så ut som en koselig måned 🙂 Du tar så herlige bilder 🙂 Min instagram er: frujacobsenno

  3. Supert, da har jeg fått en ny å følge i dag =)

  4. Tusen takk! Hyggelig å høre =)
    Deg har jeg fulgt lenge alt 😀

Legg inn en kommentar