Vinter til vår

Aaah, er det ikke deilig med varmt vær, strålende sol og fargerike blomster? Nå tror jeg vinteren er borte for godt her i området og med sol hele denna uka og meldt sol hele neste uke tror jeg vi virkelig kan ønske våren velkommen i år! Jeg kjenner jeg blir våryr når temepraturen stiger og gule hestehover lyser mot meg i veikanten!

120

I helgja skal vi ha korseminar med koret jeg synger i, og en av sangene heter «vinter til vår»:

«Etter vinterens mørke dvale, kommer atter en vår.
Da med ett, blir alt forvandlet
Og vi ser og forstår
Der hvor mesteren rår, der kan han, gjøre vinter til vår,
Han kan, gjøre vinter til vår»

121

4 Comments:

 1. Deilig. Jeg er også veldig glad i våren. I dag er det overskya her hos oss, men vår er det jo uansett..

 2. Her er det grøssent, grått og kaldt i dag. Men det passet fint da vi hadde noen ærend vi måtte gjøre på BIltema og Jula anyway 🙂

  Jeg elsker våren selv, og det er så deilig å kunne gå ut døren uten å måtte ha på store dresser og vinter støvler 😀 De skal henges vekk i morgen, er ingen vits at de tar opp plassen i gangen nå. Så kan de kose seg i skapet litt fremover og vi kan ta frem vårsko, vårjakker o.l.

  Ha en super helg 🙂

  PS: Kjenner jeg blir noe misunnelig på at du synger i kor 🙂 Sang mange år i barnekor og senere i TenSing selv og synger hele dagen 😉

 3. Det er det her også, så litt feil dag å publisere innlegget på kanskje, hehe. Men med korseminar inne har dagen «lyst opp» likevel =)

 4. Deilig følelse, ikke sant? Det å ta vekk utetøy og finne fram vårjakka =) Blir i godt humør bare av tanken.
  Kor er sååå moro, synes absolutt du bør se om det er et i nærheten av deg =) Gruppa jeg synger i er like mye en sosial gjeng som har det gøy sammen. Er ikke alltid så effektive øvelser, men alle elsker det de driver med =)

Legg inn en kommentar