Ukens middagsplan #2

Først må jeg bare si tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg =) Både på facebook, instagram og her på bloggen var det mange koselige kommentarer, og det er så godt å høre at slike innlegg inspirerer!

I dag tenkte jeg å komme med en ny middagsplan. Det er en måneds tid siden forrige, og når det er varmere i været, endrer også maten seg. Til helgja skal jeg av gårde ( jeg skal holde cucakes-workshop!), så middagen tar jeg og skjønne Camilla på jentekveld. Link tilnoen av disse rettene finner du under oppskrifter.

199Hvordan ser din middagsplan ut?

 

4 Comments:

  1. Denne uka her tar vi det litt som det kommer. Stort set bruker jeg å ha god overskikt, men har mista litt overskikt i det siste, og det får jeg svi for nå. men, jeg må ta en rush igjen snart og få rydda i skap og fryser..

  2. Så smart. Mange gode middager! <3

  3. Det kan være lurt å sette opp plan en gang i uka har jeg funnet ut. Sparer tid og penger =)
    Takk =)

  4. Hehe, det med å burde rydde i skap og fryser føler jeg meg truffet av selv! Sånn kan det gikk 😛
    Ja, er det ikke lurt med dissa planene? =)

Legg inn en kommentar