Ebay-tips #2

På eBay finner du hva som helst, til omtrent den prisen du vil ha det. Jeg har tidligere lagt ut et inlegg om en barnepysj som jeg er superfornøyd med, og tenkte i dag å komme med et annet produkt jeg er fornøyd med.

152Siden jeg skal i to bryllup til sommeren, tenkte jeg at jeg skulle se etter finkjole på nett. Det er jo litt risky å bestille slike plagg på nett med tanke på passformen, men denne var jeg heldig med. Under ser dere bildet fra annonsen, og dersom du ønsker å lese den selv, finner du annonsen HER.

155Jeg ser ikke helt ut som denne modellen akkurat, men jeg tok nå sjansen. På bildet under ser der hvordan kjolen sitter på meg. Jeg er egentlig en M, men bestilte kjolen i L og den kunne ikke ha vært mindre. Å ta bilder i vind er forresten ikke et godt forslag. Kjolen er noe gjennomsiktig, så jeg tro jeg skal kjøpe/låne meg et langt underskjørt til bryllupet. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med kjøpet.

153Pleier du å handle på eBay?

 

3 Comments:

  1. Det er enge siden jeg har ebaya nå. men det kommer vel en tid igjen.. hehe.. Råflott kjole..

  2. Hehe, får litt dilla innimellom =) Funnet mye fint der.
    Takk =)

  3. Tusen takk =)

Legg inn en kommentar