Utforsking i hagen

Det er så deilig med dette fine vårværet! Når det er så godt og varmt som nå bare må vi ut en god stund hver dag og nyte det fine været og utforske litt i hagen med Miriam Elise.

30Miriam Elise har jo ikke sett våren før. I fjor på denne tiden var hun bare tre måneder gammel og kan ikke huske noenting. Derfor er alt så utrolig spennende og må utforskes!

27

Vi har jo skogen rett ved, så her er det fullt av hvitveis nå. Det er så herlig med alle blomstene som kommer opp på denne tiden!28

Blomsterbeda er spennende å utforske. Jeg har ikke planta noe nytt i år enda, men rosebuskene spirer på nytt. Miriam hadde med seg en skje ut, og den var det veeeeldig spennende å rote i jorda med. Så lenge hun ikke spiser jorda, skal hun få være med så mye hun vil!

29Er du mye ute?

 

4 Comments:

  1. Så herlig.. Her har vi ikke planta noe ennå, for vi skal plane ut plenen og sånt først.. Håper på å få til det i år.. Men det får tiden vise.. Det er alltid nok av prosjekter å ta av..

  2. …fant ei grå skje ute i ettermiddag… Ellers må det nok komme en sandkasse med leiker her. Hun kosa seg veldig hos naboen. Spiste lite av sanda også 🙂

  3. Vi har heller ikke planta noe ennå i år. Foreløpig er jeg ganske grønn (haha) på det området, så spør gjerne mine foreldre om litt råd.

  4. Alt må smakes på vettu! Sandkasse er notert 😛

Legg inn en kommentar