Jentekveld og cupcakekurs

For ei helg det har vært!
Hektisk og litt slitsom, men morsom, spennende og superhyggelig!

Jeg tilbragte nemlig helga som var hos Camilla, ei god venninne av meg. Vi har arrangert jentekveld for ungdommer og hatt danseworkshop og cupcakeworkshop.

34

Camilla er veldig engasjert i ungdomsarbeid på stedet der hun bor, og trang litt hjelp til en jentekveld hun hadde tenkt til å arrangere. Jeg ble med, og med tilsammen 9 jenter hadde vi en super kveld. Vi valgte temaet «du er bra nok som du er», og med ei dame som pratet om at vi er gode nok som vi er og lommespeilt utdelt til alle med teksten «så du alltid kan se hvor vakker du err» ble det en riktig bra kveld!

37

Da Camilla lurte på om jeg ville være med, trodde jeg hun spurte om jeg ville være med på cupcakekurs. Etter en stund da jeg leste meldingen hennes på nytt forstod jeg at det var jeg som skulle ha workshopen! Det gikk veldig bra, og selv om vi hadde litt problemer med noen sprøyteposer som sprakk, fikkk jeg lært vekk noen teknikker både nå det gjelder frosting og marsipandekor.

41

Her er ca 1/3 av muffinsene som ble pynta. Kreative ungdommer!

39

Klarer du å se hvilket ord ungdommene prøver å lage? Vi arrangerte flere leiker, blant annet to quizer og bokstavleiken som over. Siden vi hadde tema «du er bra nok som du er», var det ordet «elsket» som ble ordet de skulle forme.

40

Avslutningsvis fikk alle hver sitt hjerte som alle de andre skulle skrive en hyggelig ting på. Både jeg og Camilla studerer til å bli ungdomsskolelærere og synes det er viktig med disse relasjonelle oppgavene, så en slik oppmuntring gjorde susen. Mange glade ungdommer forlot lokalet seint på kvelden!

38

Er du glad i jentekvelder? Har du vrt med på lignende arrangementer?

2 Comments:

  1. Så koselig, og for et bra tiltak. Skulle ha hatt flere slike kvelder altså.. For alle aldersgrupper egentlig. Jenter trenger å få vite at de er bra nok som de er. For presset er stort..

  2. Det ble en skikkelig bra kveld! Tror vi kosa oss like mye som ungdommene =) Det er viktig at de hører at de er gode nok mange ganger, for det er de virkelig, selv om det kan være vanskelig å tro på.

Legg inn en kommentar